Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem


Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem, mutfağınızın vazgeçilmez yardımcısı olacak. 4 kat dayanıklı dış yüzeyi ile uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Çizilmelere karşı dayanıklı iç yüzeyi ile yemeklerinizin lezzetini korur. Eşit ısı dağılımı ile yemeklerinizin her yerinin eşit şekilde pişmesini sağlar.
Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem
Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem
Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem

Setin içeriğinde 20 cm ve 24 cm çaplı iki adet tencere, 26 cm çaplı bir adet tava, 20 cm çaplı bir adet karnıyarık tenceresi ve 24 cm çaplı bir adet pilav tenceresi yer almaktadır. Böylece her türlü yemek için ihtiyacınız olan tüm tencere ve tavalara sahip olursunuz.

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem, ergonomik kulpları ile kolay kullanım sağlar. Yanmaz ve el yakmaz kulplar sayesinde yemek pişirirken rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Set, silikon veya tahta kaşık kullanımı ile daha uzun ömürlü olacaktır.

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Mutfağınızı yenilemek veya eski tencere ve tavalarınızı değiştirmek istiyorsanız, Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem tam size göre.

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem'in öne çıkan özellikleri:

4 kat dayanıklı dış yüzey
Çizilmelere karşı dayanıklı iç yüzey
Eşit ısı dağılımı
Ergonomik kulplar
Silikon veya tahta kaşık kullanımı önerilir
Uygun fiyat
Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem'i nereden satın alabilirim?

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem'i Türkiye'nin her yerindeki yetkili Taç satış noktalarından veya online olarak satın alabilirsiniz.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
kaynak: taç

1 Yorumlar

  1. Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem, mutfağınızın vazgeçilmez yardımcısı olacak. 4 kat dayanıklı dış yüzeyi ile uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Çizilmelere karşı dayanıklı iç yüzeyi ile yemeklerinizin lezzetini korur. Eşit ısı dağılımı ile yemeklerinizin her yerinin eşit şekilde pişmesini sağlar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski