Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri

Mutfağınızın Şık ve Kullanışlı Yardımcısı

Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri, mutfağınıza hem şık bir görünüm hem de kullanım kolaylığı sunuyor. Granit kaplaması sayesinde yemekleriniz daha lezzetli bir şekilde pişer ve tencereler uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi parlaklığını korur.
Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri
Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri
Setin içeriğinde 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere, 26 cm tava, 20 cm sahan ve 24 cm sahan yer alıyor. Böylece her türlü pişirme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri'nin öne çıkan özellikleri:

Granit kaplaması sayesinde yemekleriniz daha lezzetli bir şekilde pişer.
Uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi parlaklığını korur.
6 kat emaye kaplaması sayesinde çizilmeye karşı dayanıklıdır.
Isıya dayanıklı buhar delikli cam kapağı sayesinde yemeklerinizin pişme sürecini takip edebilirsiniz.
Ergonomik sapı sayesinde rahat bir şekilde kavranır.
Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri'nin kullanımı:

Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri'ni kullanmaya başlamadan önce tencereleri ve tavaları ılık suyla yıkayın. Ardından, ocağınızın orta veya kısık ısı ayarında pişirmeye başlayabilirsiniz. Tencerelerin ve tavaların temizliğini bulaşık deterjanı ve yumuşak bir süngerle yapabilirsiniz. Sert temizleyiciler tencerelerin kaplamasına zarar verebilir.

Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri'nin fiyatı:

Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri'nin fiyatı, 2023 yılı itibariyle 1.850 TL civarındadır. Sonuç olarak, Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri, mutfağınıza hem şık bir görünüm hem de kullanım kolaylığı sunan bir üründür. Granit kaplaması sayesinde yemekleriniz daha lezzetli bir şekilde pişer ve tencereler uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi parlaklığını korur.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
kaynak: taç

1 Yorumlar

  1. Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Gri, mutfağınıza hem şık bir görünüm hem de kullanım kolaylığı sunuyor. Granit kaplaması sayesinde yemekleriniz daha lezzetli bir şekilde pişer ve tencereler uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi parlaklığını korur.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski