Tencere Setleri Özellikleri

Taç Tencere Setleri Özellikleri

Taç tencere setleri, mutfakta işlevselliği ve estetiği bir araya getiren önemli bir ekipman serisidir. Bu setler genellikle çeşitli boyutlarda tencere ve tavalardan oluşur ve çeşitli özelliklere sahiptir. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olmaları, uzun ömürlü kullanım sağlar. Genellikle anti yapışkan kaplamalı yüzeylere sahip oldukları için temizliği kolaydır ve yemeklerin yapışmasını önlerler. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde kullanımı rahattır. Taç tencere setleri, farklı ihtiyaçları karşılamak için çeşitli modellerde sunulur ve mutfakta pratiklik ve şıklığı bir araya getirir. Bu setler, mutfakta keyifli ve verimli bir yemek pişirme deneyimi sunar.
Taç Tencere Setleri Özellikleri - Uzun Ömürlü - Kolay Temizlik - Taç
Taç Tencere Setleri Özellikleri - Uzun Ömürlü - Kolay Temizlik - Taç
Mutfakta kalitenin adı Taç yemek pişirirken de en büyük yardımcınız olacak. Birbirinden farklı ve türde onlarca tencere setini kalitesiyle yoğurarak mutfaklarınızla buluşturan Taç, modern ve geleneksel tarzı kombinleyerek her zevke hitap etmeyi hedefliyor. Taç tencere setleri özellikleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Taç satış uzmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz. Tencere setleriyle ilgili farklı seçenekler sunan Taç markası, kullanıcıların bütçelerine göre farklı fiyatlandırma yaparak ev mutfağı ve işletmelerin kullanımına sunmaktadır.
Çelik, granit, granit döküm olmak üzere üç türde, onlarca çeşidi bünyesinde barındıran Taç Tencere Setleri her cebe hitap etmesiyle de gönüllere taht kuruyor.

Taç Güvenilir ve Kaliteli Tencere Setleri

Taç, yıllardır mutfak gereçleri konusunda güvenilir bir marka olarak tanınıyor. Taç Güvenilir ve Kaliteli Tencere Setleri, ev şeflerinin beklentilerini karşılamak için tasarlanmıştır. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu setler, uzun ömürlü kullanım sunar. Çeşitli boyutlarda ve özelliklerdeki tencereler, her türlü pişirme ihtiyacınızı karşılar. Ergonomik tasarımları sayesinde kullanımı kolaydır. Üstelik, Taç'ın yüksek kalite standartlarıyla üretilen bu setler, sağlığınızı korur ve lezzetli yemeklerin anahtarını sunar. Taç Güvenilir ve Kaliteli Tencere Setleri, mutfakta pratiklik ve güvenilirlik arayan herkes için ideal bir seçenektir.Güvenli ve kaliteli tencere deyince öne çıkan markalardan olan Taç, onlarca türüyle en güzel yemeklere imza atmanızı sağlayacak.
Güvenilir ve Kaliteli Tencere Setleri - Ücretsiz Kargo Hizmeti - Taç
Güvenilir ve Kaliteli Tencere Setleri - Ücretsiz Kargo Hizmeti - Taç
Kaliteli çelik tencereler, yanmaz yapışmaz özelliğiyle öne çıkan ve asla kanserojen madde içermeyen granit görünümlü iç ve dış kaplamaya sahip alüminyum ezme tencereler, çizilmelere ve aleve karşı dayanıklı birinci sınıf bakalit kulplara sahip tencereler, uzun yıllar yanmaz yapışmaz yüzeyinin etkisini yitirmeyen granit tencereler ve daha birçok ürünü Taç markası sizler için özenle üretmeye devam ediyor. Uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünleriyle zaten güvenilirliğini kanıtlamış olan Taç, kaliteyle tasarımı buluşturarak sizler için mutfakta pratik çözümler sunmaya devam ediyor.

Granit Kaplamalı Tencere Setleri

Taç Granit Kaplamalı Tencere Setleri, mutfakta pratiklik ve dayanıklılığı bir araya getiriyor. Granit kaplama, yapışmaz ve çizilmeye karşı dayanıklı bir yüzey sağlayarak pişirme işlemlerini kolaylaştırırken sağlıklı yemekler hazırlamanıza olanak tanır. Bu setler, farklı boyutlarda tencereler ve tavaları içerir, böylece çeşitli yemekleri hazırlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olursunuz. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlüdür ve sıcaklığı eşit şekilde ileterek lezzetli yemeklerin pişmesine yardımcı olur. Estetik tasarımıyla da mutfakta şıklık katarken kullanımı kolaydır. Taç Granit Kaplamalı Tencere Setleri, mutfakta pratiklik arayan herkes için ideal bir seçenektir.
Granit Kaplamalı Tencere Setleri - Fiyatı - Fiyatları - Taç
Granit Kaplamalı Tencere Setleri - Fiyatı - Fiyatları - Taç
Yeryüzündeki en sert yapı malzemelerinden biri olan granit son yıllarda mutfak malzemeleri üretiminde çokça tercih edilen bir tür oldu. Granitin tercih edilme sebebi ise hem doğal olması hem de ısıya aşırı dayanıklı olması denilebilir. Ultraviole ışınlardan etkilenip renk atmaması, doku ve rengini her zaman koruması da graniti tercih sebeplerinden bazıları olarak sıralanabilir. Tabii ısıya ve çizilmelere karşı oldukça yüksek derecede dayanıklı olduğunu da belirtmemiz gerekir.  
Biz de Taç olarak graniti tasarım ve kaliteyle birleştirerek mutfaklarınızın baş aktörü haline getirmeyi hedefliyoruz. Taç’ın 33 farklı türü bulunan granit kaplamalı tencere setleri, cappuccino, gold, gri, platin, rose gold, siyah, uzay grisi gibi birbirinden özgün renk seçeneklerine sahiptir.

Taç Yanmaz Yapışmaz Tencere Setleri

Taç yanmaz yapışmaz tencere setleri, mutfakta pratikliği ve kullanım kolaylığını bir araya getiren ürünler arasında önemli bir yere sahiptir. Bu setler genellikle çeşitli boyutlarda tencerelerden oluşur ve anti yapışma özelliği sayesinde yemeklerin kolayca pişmesini sağlar. Yanmaz yapışmaz özelliği, yemeklerin tutmamasını ve temizliğin daha kolay olmasını sağlar. Ayrıca, sağlıklı pişirme için yağ kullanımını da minimum seviyeye indirir. Taç yanmaz yapışmaz tencere setleri, modern mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alırken, kullanıcılarına lezzetli ve sağlıklı yemekler hazırlama konusunda büyük bir kolaylık sunar.
Yanmaz Yapışmaz Tencere Setleri - 1 Alana 1 Bedava Kampanyası  - Taç
Yanmaz Yapışmaz Tencere Setleri - 1 Alana 1 Bedava Kampanyası  - Taç
Taç mutfaklarınızda büyük kolaylık sağlayacak, en büyük yardımcınız olmaya aday yanmaz yapışmaz özellikli tencerelerde son yıllarda önce çıkmaktadır. İsterseniz kalabalık misafirlerinize harika bir menü hazırlarken, isterseniz de kendiniz için lezzetli yemekler hazırlarken kullanacağınız bu tencere setleri yemeklerinizin lezzetini korumayı amaçlarken ayrıca size eşsiz bir yemek pişirme deneyimi sunuyor.
Yanmaz yapışmaz özelliği bulunan setlerimizin bazıları ise şunlar:
Taç Luna 7 Parça Granit Tencere Seti
Taç Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti
Taç İndüksiyon Master Cook 4'lü 7 Parça Granit Tencere Seti
Taç Stone Tombik 7 Parça Tencere Seti
Taç Big Granit 9 Parça Tencere Seti Siyah
Yukarıda bir kısmını paylaştığımız Taç tencere setleri, Türkiye’nin birçok ilinde hem Taç mağazalarından hem de zincir mağazalardan satışa sunulurken, başta Mısır olmak üzere; Alman, Rusya, Azerbaycan gibi dünyanın birçok ülkesinde yoğun talep görmektedir. 

Enerji Tasarrufu Sağlayan Tencere Setleri


Taç Enerji Tasarrufu Sağlayan Tencere Setleri, modern mutfaklarda çevre dostu ve ekonomik çözümler sunan önemli bir yenilik olarak öne çıkıyor. Bu setler, özel tasarımıyla enerjiyi verimli bir şekilde kullanarak yemek pişirmeyi mümkün kılarak elektrik ve gaz tüketimini azaltır. Genellikle yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu setler, sürdürülebilir bir yaşam tarzına katkı sağlar. Ayrıca, ergonomik tasarımları ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü kullanım sunar. Taç Enerji Tasarrufu Sağlayan Tencere Setleri, hem çevreye duyarlı hem de pratik bir seçenek arayanların tercihi olmaya devam ediyor.
Enerji Tasarrufu Sağlayan Tencere Setleri - pratik Kullanımlı Tencereler - Taç
Enerji Tasarrufu Sağlayan Tencere Setleri - pratik Kullanımlı Tencereler - Taç
Fırın yerine kullanabileceğiniz elektrikli ürünler ya da düdüklü tencereler fırından daha kısa sürede yemek pişirmenizi sağlarken aynı zamanda ısıdan ve enerjiden tasarruf ettiriyor. Bu alanda size yardımcı olacak ürünler air fryerler, klasik düdüklü tencereler, elektrikli düdüklü tencereler ya da tepsili elektrikli ürünler olabilir. 
Hem lezzetli lahmacunlar yapabileceğiniz hem de büyük tepsisiyle fırından daha kısa sürede harika yemekler pişirebileceğiniz Taç Tepsili Tost ve Lahmacun Makinesi bu ürünlerden yalnızca biri.
Taç Smart Elektrikli Düdüklü Tencere ise klasik yemek pişirme yöntemlerine göre %70’e kadar zaman ve enerji tasarrufu sağlar.
Taç Kitty Air Fryer ile hem zamandan hem de fırın yerine tercih ettiğinizde klasik fırınlardan daha az enerji harcadığından enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Taç Uygun Fiyatlı Tencere Setleri

Kaliteyi uygun fiyatla buluşturduk, ürünlerimizi ulaşılabilir kıldık. Taç sizler için en güzel kampanyaları sunarak uygun fiyatlı tencere setlerini mutfağınıza taşımaya devam ediyor. Taç, uygun fiyatlı tencere setleriyle mutfaklara pratik çözümler sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle her türlü ihtiyaca hitap eden Taç tencere setleri, kaliteli malzeme kullanımıyla dikkat çekiyor. Paslanmaz çelikten üretilen tencereler, sağlam yapısıyla uzun ömürlü kullanım vadediyor.
Uygun Fiyatlı Tencere Setleri - Satışarı - Taç
Uygun Fiyatlı Tencere Setleri - Satışarı - Taç
Çeşitli boyutlarda ve özelliklerdeki tencereler, farklı pişirme ihtiyaçlarına uygun seçenekler sunuyor. Ergonomik sapları ve kapaklarıyla kullanım kolaylığı sağlayan Taç tencere setleri, uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hem yeni ev kuracaklara hem de mutfaklarını yenilemek isteyenlere ideal bir seçenek sunuyor. Kalite ve uygun fiyatı bir arada arayanların tercihi Taç tencere setleri oluyor.
Uygun fiyatlı tencere setlerinden bazıları ise şöyle:
Taç 13 Parça Steel Pro Hazırlık Ve Pişirme Seti
Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti
Taç Corvina Döküm 7 Parça Tencere Seti 
Taç Hera İndüksiyon Tabanlı 8 Parça Çelik Tencere Seti
Taç Mega 9 Parça Tencere Seti
Taç firmasının satışa sunduğu tencere setleri ve diğer ürünleriyle ilgili en dikkat çeken özelliği şudur: farklı gelir dağılımlarına sahip kullanıcıların da Taç mutfak eşyalarına ulaşımını kolaylaştırmak için alternatif fiyatlar belirleyen firma, Taç’sız mutfak kalmasın! Anlayışıyla hareket etmektedir. Özellikle ev hanımlarının yoğun talep gösterdiği Taç tencere Setleri, en çok satanlar listesinde de her zaman terini almıştır.

Taç Firmasının Sunduğu Avantajlar

Taç markasının ürünlerini tercih etmeniz durumunda aşağıdaki fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Düğün masraflarını düşünen çiftlere çeyiz setleri fiyatları ile daha da artacak masraflarını azaltmak için Taç çeyiz setlerini almalarını tavsiye edebiliriz.
500 TL ve üzerinde ücretsiz kargo hizmeti
Kapıda nakit veya kart ödeme kolaylığı
Havale EFT ödeme kolaylığı
12 aya varan taksitle online kart ile ödeme fırsatı
Bir günde kapıda teslimat
Hasarlı ürünlerde 14 gün koşulsuz iade
Kampanya indirimleri
Hasarlı ürünlerin birebir değişimi

Tencere Setleri için İletişim

Dünyanın birçok ülkesine mutfak eşyalarının satışını yapan Taç firmasının tencere setleri ürünlerini almak istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz. Taç mağazasını ziyaret ederek ürünlerimizi inceleyebilir, satış uzmanlarımızdan ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Tel:
08503039000
İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul

1 Yorumlar

  1. Taç tencere setleri, mutfakta işlevselliği ve estetiği bir araya getiren önemli bir ekipman serisidir. Bu setler genellikle çeşitli boyutlarda tencere ve tavalardan oluşur ve çeşitli özelliklere sahiptir. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olmaları, uzun ömürlü kullanım sağlar. Genellikle anti yapışkan kaplamalı yüzeylere sahip oldukları için temizliği kolaydır ve yemeklerin yapışmasını önlerler. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde kullanımı rahattır. Taç tencere setleri, farklı ihtiyaçları karşılamak için çeşitli modellerde sunulur ve mutfakta pratiklik ve şıklığı bir araya getirir. Bu setler, mutfakta keyifli ve verimli bir yemek pişirme deneyimi sunar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski