Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı

Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı, kusursuz tasarımıyla, döküm lezzetinde sağlıklı yemekler pişirme deneyimi sunar.
Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı
Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı
Set içeriğinde 20 cm derin tencere, 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava yer almaktadır. Tencere ve tavalar, yüksek ısıya dayanıklı döküm malzemeden üretilmiştir. Bu sayede, yemekleriniz eşit şekilde pişer ve lezzetlerini korurlar.

Tencere setinin kapakları camdan üretilmiştir. Bu sayede, yemeklerinizin pişme sürecini rahatlıkla takip edebilirsiniz. Kapaklar, ısıyı muhafaza ederek, yemeklerinizin daha kısa sürede pişmesini sağlar.

Tencere setinin kulpları silikon kaplamadır. Bu sayede, ısınan kulpları rahatlıkla tutabilirsiniz.

Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı, fırında kullanıma uygundur. Bu sayede, yemeklerinizi fırında da pişirebilirsiniz.

Setin özellikleri şu şekildedir:

Döküm malzemeden üretilmiştir.
Yüksek ısıya dayanıklıdır.
Eşit pişirme sağlar.
Lezzeti korur.
Cam kapaklı
Silikon kulplu
Fırında kullanılabilir
Setin fiyatı 1.899 TL'dir.

Sonuç olarak, Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı, sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

Taç İletişim

Taç Dilim 7 Parça Granit Tencere Seti Krem almak istiyorsanız aşağıda yer alan iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.
08503039000
kaynak: taç

1 Yorumlar

  1. Taç Carabella Döküm Cam Kapak 7 Parça Tencere Seti Kırmızı, kusursuz tasarımıyla, döküm lezzetinde sağlıklı yemekler pişirme deneyimi sunar.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski